13 Nisan 2018 Cuma

Handsome Guy and Jung Eum Konusu



Dizilerden uzağım son birkaç aydır ama yakın zamanda telafi etmeye başlayacağım.

2018 dizileri içinde ilgimi en çok çeken bu ikili oldu.Hwang Jung Eum'u Ha Ji Won kadar çok severim.Nam Goong Min'i o kadar uzun zamandır izlemiyorum ki en son hangi dizide izlediğimi unuttum.

Son çektiği Beautiful Gong Shim dizisi farklı tepkiler aldı.Bir kesim diziyi çok severken diğer kesim ''Bir daha bu diziyi gözüm görmesin.'' modunda.

Hwang Jang Eum She Was Pretty ile gözümde zirveye oturduktan sonra bir daha düşmedi.Belki son dramasını izleseydim fikrim değişebilirdi,ben de Hwang Jung Eum aşkımı devam ettirmek adına izlememeyi tercih ettim.

''Jung Eum'' Hwang Jung Eum'a özel mi yoksa başından beri böyle miydi merak ediyorum.

Senarist Weightlifting Fairy Kim Bok Joo ve Heart to Heart dizilerine hayat veren Lee Jae Yoon.

Yan karakterler için Oh Yoon Ah ve Choi Tae Joon'a teklif gitti.Choi Tae Joon teklifi hala değerlendiriyor.Magazin gündemini baya meşgul etti bir ara.Park Shin Hye ile sevgili oldukları 7 Mart'ta doğrulanmıştı.Ayrıca kendisi Suspicious Partner dizisinde yan karakterlerden biriydi.


Dizinin Konusu:Artık aşkı tamamen çözdüğüne inanan bir adam ile aşkı hayatının merkezine oturtmuş bir kadın arasında geçenler anlatılacak.

Dizimiz daha taze olduğu için konusu tam açık olmasa da,beklentilerim tavan.Sadece Nam Goong Min konusunda aradayım o kadar.Dizi sektöründe uzun zamandır olmasına rağmen adam akıllı bir dizisini göremedik daha.O yüzden neler çıkacak altından,bilmiyorum.

Hwang Jung Eum hangi aktörle oynarsa oynasın bir şekilde uyum sağlayabiliyor.Bu yüzden iyi bir kimya tutturacaklarını düşünüyorum.

Dizi yılın dizisi olmaz belki ama en azından bizi eğlendirir.

Mayıs 2018'de SBS kanalında yayınlanmaya başlayacak olan dizi için çoğu kişi benim kadar merak içindedir diye umuyorum.

Siz bu ikili hakkında neler düşünüyorsunuz?

Not:Konu Güney Kore Sineması'ndan alıntıdır.

4 yorum:

  1. Oyuncular iyi , konu öyle farklı , ahım şahım değil ama komedi falan varsa keyifli bir seyir sunar :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Komedi olarak geçiyor,inşallah güzel bir şey çıkar :)

      Sil
  2. Merhaba,
    Hwang Jung Eum'u çok seven ve çok başarılı bulan biri olarak benimle aynı fikirde olan birini görmek çok güzel doğrusu... :) Emeğinize sağlık.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba.
      Hwang Jung Eum güzel hatun,bayılıyorum :)
      Teşekkürler.Sevgiler.

      Sil