10 Haziran 2018 Pazar

Are You Human Konusu


''İnsan mıyız?''

Cheese in the Trap'ten beri görmediğim Seo Kang Joon,farklı bir diziyle ekranlara geri dönüş yaptı.

İlk başrol dizisi Entourage'i hiç bilmiyorum.Ne konusunu ne reytingini ne de izleyici yorumlarını...Tek bildiğim Simon Dominic'in konuk olduğu şu sahne;

tatlı şey

Ama kötü bir dizi olsaydı ya da Seo Kang Joon kötü bir iş çıkarsaydı böyle bir dizi için başrol teklifi götürülmezdi.

Dizinin afişi beni etkiledi.Kore dizi afişlerinin ne kadar garip ve alakasız olduğunu bilirsiniz ama bu afiş istisnalardan biri olmuş.

Dizinin Konusu:İnsanmış gibi davranan robot Seo Kang Joon ve onun koruması Gong Seung Yeon dizinin baş karakterleri.Seo Kang Joon geçirdiği bir kaza sonucu komaya girer ve yapay zeka üzerinde çalışan bilim insanı annesi,Nam Shin adında bir robot üretip onun yerine geçirir.

KBS2 fantastik türündeki dizilere pek el atmıyor.Nasıl bir şey olmuştur,hiçbir fikrim yok.

Seo Kang Joon'un koruması rolünde oynayan Gong Seung Yeon Twice grubunun üyesiymiş sanırım.Tam anlayamadım,bazı yerlerde Twice ile adı geçiyor bazı yerlerde yok.Bilen biri varsa bilgilendirsin lütfen.


Robot konulu dizilerin yükselişe geçtiği şu dönemde ilk adımı I am Not A Robot atmıştı fakat Kore'de düşük bir izlenme oranına sahip olmuştu.Ama Türk izleyicilerin geneli sevdi.Ben de dahil.

Gong Seung Yeon'un oynadığı büyük çaplı diziler var.Circle bunlardan biri.Genç aktrisin SBS Drama Awards ve Asia Artist Awards'tan iki tane ödülü var.Bir yerde izlemişliğim yok.Varsa da hatırlamıyorum.

Circle'ı beğenmeyen bir kişiye rastlamadım daha.Niyeyse izlememek için diretiyorum hala.

Lee Jun Hyuk'u hepimiz City Hunter'dan hatırlıyoruz.




City Hunter'daki bahtsız savcımız bu dizide Seo Kang Joon'un en yakın arkadaşı rolünde.Bakalım nasıl bir iş ortaya koyacak?

Şu ana kadar 5 bölümü yayınlanan dizinin yayın kuşağı Pazartesi-Salı.

İzleyenler beğenmiş.Nasıl bir dizi olmuştur gerçekten bilemiyorum çünkü konu fantastik olunca batırma ihtimalleri de var,güzel bir şey olma ihtimali de.

Siz bu dizi hakkında ne düşünüyorsunuz?

4 yorum:

  1. Hehe şey kardeş şey Twice daki kız Gong Seung Yeon un kardeşi 😃.

    YanıtlaSil
  2. cheese in the trap da en sevdiklerimdeeen :) bunu bilemedim amaaa güzel miiğğğ :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben başladım ve çok sevdim sevgili Deep :) Öneririm.

      Sil