20 Mayıs 2016 Cuma

Descendants Of The Sun Konusu


                           
Böyle müthiş bir diziyi şimdi izlemeye başlayıp sizlere de yeni tavsiye de bulunabildiğim için çok çok üzgünüm arkadaşlar.Senaristimiz Kim Eun Seok.The Heirs'in de senaristi aynı zamanda.Yani müthiş olmaması için hiçbir neden yok fakat beklentilerinizin çok fazla üstünde olduğuna emin olabilirsiniz.
                               
Başrol oyuncularımız Song Joon Ki ve Song Hye Kyo.İtiraf edeyim Joong Ki'den bu kadar müthiş bir performans beklemiyordum.Song Hye Kyo'yu ise en son That Winter The Wind Blows dizisinde izlemiş ve çok beğenmiştim.Joong Ki'nin ise Nice Guy dizisini izlemiş,finalini zar zor getirmiştim.
   
Diğer oyuncularımız ise The Heirs dizisindeki kötü karakteriyle kendinden nefret ettirmiş Kim Ji Won ve ilk defa izlediğim fakat izler izlemez de hayran kaldığım Jin Goo...

     
Konusu:Joong Ki özel kuvvetlerde bir asker ve Hye Kyo ise bir doktordur.Tesadüfi ve bir o kadar da eğlenceli bir şekilde tanışırlar ve birbirlerinden hoşlanırlar.Fakat bazı istenmeyen durumlar olur ve ayrılırlar.Birkaç ay sonra geçmiş ve Joong Ki 'Urk' denen bir şehire gönderilmiştir.Hye Kyo ise ona asılan hastane sahibine yüz vermemesi sonucu sürgün yeri olarak aynı yere gönderilir.


Bitirdiğimde ayrıntılı bir tahlilde bulunacağım sizler için.Şuan 8.bölümü izlemekteyim ve bu yazıyı bitirdikten sonra hazır bulundurduğum sekmemden izlemeye devam edeceğim.Siz de daha fazla beklemeyin ve hemen izlemeye başlayın...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder