1 Ağustos 2017 Salı

Suzy ve Lee Jong Suk Ekranlara Birlikte Dönüyor!


İkili SBS'in yeni dizisi While You Were Sleeping için bir araya gelmişti.

Dizinin çekimleri dün itibariyle tamamlandı ve sonbaharda görücüye çıkacak.Tam tarih 27 Eylül.

Dizinin yönetmeni Doctors ve My Love From the Stars'ın yönetmenliğini üstlenen Oh Choong Hwan.

Lee Jong Suk'u en son patlama yapan dizi Two World'de izlemiştik.Suzy ise Kim Woo Bin ile Uncontrollably Fond dizisinde başrolü paylaşmıştı.

Lee Jong Suk'u bir ben sevemedim ama W dizisi gerçekten başarılıydı.Bana bile sevdirdi kendini.İzlemeyenlere mutlaka önerilir.

Suzy'nin Dream High'dan sonra başka dizisini izlemedim.O dizide sevmiştim ama son dizisinin fragmanını izlediğim zaman bende baya kötü bir etki bırakmıştı.

İkisinin kimyası tutar mı derseniz;bilemeyeceğim.Çünkü yakıştıramadım pek.Gene de belli olmaz.Aynı şeyi W için de söylemiştim zamanında :)

Dizide Suzy rüyalarında başkalarının başına gelen kötü olayları görebilen bir karakteri canlandırıyor.Lee Jong Suk'u da savcı rolünde göreceğiz.Bakalım nasıl bir ikili çıkacak ortaya?

Ana tema romantik-fantastik olarak geçiyor.Eğer Lee Jong Suk'un bu dizisi de tutarsa artık onu fantastik dizilerin prensi olarak ilan edeceğiz.

Setten bir kare;


Siz bu ikili hakkında ne düşünüyorsunuz?

12 yorum:

  1. Suzy'i bende Dream High de izledim sadece:)) Suzy'de ben bi türlü star ışığı ya da benim aradığım cool kadın tavrını hiç göremediğim için çok bir şey ifade etmiyor benim için😛 abartılan şeyleri pek sevemiyorum.Dream High çekimlerinden ,soğuktan garibim burnu akmıştı farkında değil,aklıma gelip durur onu gördükçe (sümüklüsuzy😝)

    Lee Jong Suk ise iyi veya kötü ,henüz daha pek bir şey hissettirmedi çünkü doğru düzgün yapımlarını izlemedim:))
    Kimya konusunda pek emin olamadım.İzleyince daha bi netleşir,oynadıkları karakterlerin de etkisi olur çünkü,ben öyle düşünüyorum.:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Suzy'nin öyle bir vukuatı olduğunu bilmiyordum ^^
      Ben de tipini sevmediğim için pek dizilerine yönelmedim ama eğer dizi arayışı içindeysen W'yi mutlaka öneririm.Fantastik dizilerde ilk sıralara yükselebilecek bir dizi :)

      Sil
  2. jong suk en sevdiğim benim yaaa. izlerim oh oh :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim en sevdiğim değil maalesef deep ama muhtemelen izleyeceğim :)

      Sil
    2. yanii bence en yakışıklı oooo :)

      Sil
    3. Oooo!Bence de en yakışıklı Park Seo Joon ^^
      Tercih meselesi tabii,saygımız sonsuz...

      Sil
  3. Suzy'nin Uncontrollably Fond dizisini izlemiştim. Açıkcası oyunculuğunu sevmiyorum. Umarım bu dizide iyi iş çıkarır. Jong Suk severim ya. W dizisini de severek izlemiştim. Bakalım bu ikiliden nasıl bir sonuç çıkacacak. ^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende merakla bekliyorum ikisini.Umarım beklediğimden fazla hayal kırıklığına uğramam :)

      Sil
  4. diziyi çooook büyük sabırsızlıkla bekliyorum. LJS da severim yani fena çocuk değil, temiz yüzlü felan hihihi^^ ama şu suzy'yi sevemedim gitti. alık alık bakan bir kız. oyunculuk desen hak getire...ama işte şansı mı desem, menajerine övgüler mi yağdırsam bilemiyorum hep iyi oyuncularla partner oluyo zilli hahahaa^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sanırım ikinci Park Shin Hye de diyebiliriz Suzy'e ^^ Malum ülkedeki bütün yakışıklılarla dizi çekti,bi'Ji Chang Wook kaldı,onun da yolu yakındır bence :)
      Adamın burnu estetikli herhalde,o yüzden itici buluyorum;yoksa yakışıklı tabii ki :D

      Sil
  5. Kaç aydır merakla beklediğim bir dizi ikisini de çok seviyorumm...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet,kadro dev isimlerden oluşunca herkesin içinde büyük bir merak var ^^

      Sil