27 Ağustos 2016 Cumartesi

Sassy,Go Go Konusu-Dizi Yorumu


Uzun bir aradan sonra geri döndüm sevgili arkadaşlarım.Şu iki ay içinde başıma gelenler,pişmiş tavuğun başına gelmedi.Baya olaylar atlattım anlayacağınız :=) O yüzden en çok sevdiğim aktivitimden (blog yazmaktan yani) uzak kaldım fakat telafi etmeye çalışacağım.

Sıkıntıdan,önceden izlediğim dizileri tekrardan izledim.Bazılarını yarım bıraktım bazılarının sonunu zar zor getirdim (neden böyle bir şey yaptığım konusunda hala en ufak bir fikrim bulunmamaktadır :) .Sonra yeni diziler ve filmler izledim.Açılışı da Sassy Go Go ile yapayım dedim.


Dizimizin konusuna gelirsek,belirgin bir konusu yok.Gençlik dizisi zaten.Komedi,romantizm,Koreli gençlerin klasik dramları.Hepsinden var.

Belli bir noktada toplamak gerekirse;Kang Yeon Do ve arkadaşlarının Real King adlı müzik grubu vardır.Bazı sebeplerden dolayı grup kaldırılır.Ve olaylar bunun etrafından ilerlemeye başlar.

Başrol oyuncularımız A-Pink'ten Eun Ji ve Lee Won Geun.






Eun Ji'yi Reply 1997'de izlemiştim.Oradaki aksanı beni deli etmişti o yüzden diziyi bırakmıştım.Fakat burada çok tatlıydı.

Başrol erkeğimizi ise ilk defa bu dizide izledim ve çok beğendim.Afişte biraz garip çıkmış fakat diziyi izlerseniz yanaklarını mıncırmak isteyeceksiniz.Ben en çok gülüşüne hasta oldum,o ayrı :)

Her gençlik dizisinin olmazsa olmazı:ikinci adam.


İkinci adam,başrol erkeğimizin en yakın arkadaşı.Biraz da agresif bir tip.Klişeden bir nebze arındırılmış biri yani :) Bildiğiniz üzere gençlik dizilerindeki ikinci adam genelde kızın en yakın arkadaşı olur.Yaptığı iyilikleri bi' sevdiği kız görmez..Bu karakterin böyle olmaması beni sevindiren küçük bir detaydı.

Ve ergen dizilerimizin olmazsa olmazlarından bir diğeri:bad girl.Genelde notları için deliren biri olur bu tip.Bu dizide de farklı değildi.


Allah'ı var kız çok güzel oynamış.İlk defa burada izledim bu kızı.Geleceği parlak bir gencimiz maşallah.Tü tü tü tü :)


Dizi hakkındaki yorumlarım;

  • High School Love On'dan sonra uzun zamandır izlediğim ilk gençlik dizisiydi.Beklediğim farklı bir şeyler yoktu tabii.Bildiğimiz Kore gençlik dizileri gibiydi.
  • Bence dizinin kendini izlettiren yanı erkek başrol.Gülüşüne bayıldığımı söylemiş miydim?
  • Dizi 12 bölüm olması sebebiyle sizi çok sıkmıyor.Bu sebeple de rahatlıkla tavsiye edebilirim.
  • Klişelere rağmen her karakter çok özeldi.Herkes kötü değildi fakat iyilik meleği de değildi (eun ji hariç).
  • Sır gibi gösterilen fakat tahmin edebileceğiniz düzeyde birkaç gizem vardı.Bunlar da dizide izlettirici etkenlerden bir tanesiydi.
  • Gene gençlik dizisi,gene sevilen sayılan bir sınıf öğretmeni.Bu dizide olmazsa olur mu hiç? Tabii ki vardı.
  • Doğrusunu söylemek gerekirse ben bunu yarıda bırakırım kafasıyla başlamıştım diziye.Fakat uzun zamandır ilk defa,sonuna kadar izlemek istedim bir diziyi.Ki bu ergen dizilerinde hiç olmamış bir şeydi benim için.
  • 16 bölüm olsaydı sıkardı diye düşünüyorum.O yüzden tam kararında tutulmuş her şey.
  • Hep ikinci adam taraftarı olan ben,burada bir istisnayla karşılaştım.Evet doğru bildiniz.Uzun zamandan sonra birinci adamı tuttum (ne uzun zamanmış arkadaş dediğinizi duyar gibiyim :)


Sonuç olarak ben diziyi beğendim.Bence izleme listenizde üst sıralara çekmelisiniz.Diziyi izleyen kesim,siz ne düşünüyorsunuz?

2 yorum: