23 Mayıs 2017 Salı

4N1K Film Yorumu


Evet Fabrika Yapım'ın sunduğu ve Taff Pictures'ın ortak olduğu 4N1K filmine geçenlerde gittim.

4N1K oyuncuları hakkında bilgiyi şuradan edinebilirsiniz.

Yorumlarımıza geçecek olursak;

  • Ben bu film için fazla beklentiye girmişim canlarım,önce onu söyleyeyim.Yani beklediğim de bir İnception değildi tabii.Benim beklediğim küfürlü,deli dolu biraz ağlamaklı bir filmdi.Ama beklediğimi bulamadım.
  • Ama bu demek değil ki film kötü.Film sadece 14 yaş ve altına uygun olarak hazırlanmış.Çocuksu buldum haliyle.Yani tam gençlere uygun,espirili mespirili ortalama bir film.

Artı olarak;

  • Önceki postta Hasan Denizyaran için gideceğimi belirtmiştim.Hayal kırıklığım biraz da ondan.Adam da oyunculuk namına gram yetenek yok.Tip var,kas var,yetenek yok.
  • O kadar kasıntıydı ki,filmde bir tek ondan nefret ettim diyebilirim.Diğer oyuncular ise genç olmalarına rağmen güzel bir performans ortaya koydular.
  • Sina ve Burak'ı beğendim.Özellikle de Burak'ı.Yolu açık bir gencimiz.
  • Kitaptan ayrılan bölümleri tabii ki vardı.Bakıyorum bazı yorumlara (haliyle çocukça yorumlar olsa da) ''Ya şu sahne yoktu!'' Her sahneyi bir buçuk saatlik filme nasıl sığdırsınlar bebişlerim?
  • Çekim kalitesi fena değildi.Bu türde çekilen ilk örneklerden biri olmasına rağmen başarılıydı diyebilirim.
  • Yukarıda 14 dedim ama kibarlığımdan (!).Her kesime hitap edelim diye 10 yaşa kadar düşürmüşler sınırı.Bi' onlar anlamaz zaten bu filmin eksiklerini.İyi de olmuş aslında.Sadece ben daha farklı bir film beklediğim için bunca eleştirim.
Amerikan kalitesi ve Türk komedisinin buluştuğu bu genç filmine puanım 3/5.Gençlere önerdiğim,yetişkinlere ''Aman dur ne yapıyorsun?!'' diye gitmemelerini yoksa canım paralarından olabileceklerini hatırlattığım bir film oldu kısacası.

Filmi izlediyseniz yorumlarınızı bekliyorum.

10 yorum:

  1. Kitabını okumadığım ama son zamanlarda sıkça duyduğum bir film. Sinemaya gidip izlemeyi düşünüyordum ama yazdıklarından sonra vazgeçtim. Zaten sırf merak ettiğim için izleyecektim artık internetten izlerim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle para vermeye değmez canım :/ Aynen nete düşünce izle,bakalım aynı fikirde olacak mıyız? :)

      Sil
  2. Okuduğum çoğu kişinin yorumları hep bu yönde gördüğüm kadarı ile,kitabını okumadım filmini de izlemem herhal,zamanında izlediklerime sayın :))) (Hoş onlar türk filmi değildi ama Tv de bedava izliyorduk yani:)) )

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. High School Musical'dan mı bahsediyorsun ^^
      Kitabı kötü değil aslında,eğlenceli.Ergen kitabı evet ama espiriler zekice ve seni güldürmeyi başarıyor.Çerezlik olarak okunabilir :)

      Sil
  3. Ben demiştimi tam olarak nereye bırakıyorduk?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hahaha!Çok kötü olduğunu söyleyen oldu mu?

      Sil
    2. Gıcık diyelim
      Gıcık ve haklı.
      Öhhüm.

      Sil
    3. Aynen ya çok gıcıksın ^^ Ve haklı ,_,

      Sil