8 Nisan 2017 Cumartesi

4N1K Filmi ve Oyuncuları

4n1k youtube ile ilgili görsel sonucu

Bilmeyenler için açıklayalım.4N1K önce Wattpad'de Büşra Yılmaz tarafından yayınlanmış öylesine bir hikayeydi.Bu hikayenin hayranları zamanla çoğalınca Epsilon Yayınevi tarafından hikayenin bütün hakları satın alındı ve kitap olarak basıldı.Kitap ise ayda 100.000 tane satarak büyük bir başarı elde etti.

Konusu:Yaprak,Sinan,Gökhan,Ali ve Oğuz çocukluğundan beri çok yakın beş arkadaştır.Yaprak arkadaşlıklarını samimiyetsiz gördüğü kızlar yerine erkekler üzerine kurmuştur.Ee yıllar boyu o kadar erkekle takıldıktan sonra bazı kızsal duygularını bastırmış ve neredeyse onlar gibi davranır hale gelmiştir.Bir gün evine süslü püslü bir kutu gelir.İçinde bir elbise ile bir de not vardır.''İçindeki prenses oralarda bir yerde can çekişiyor.Bu elbise ona hediyem.Her ne kadar içindeki yaramaz kıza da aynı oranda aşık olsam da...''

4N1K kitabını satın aldığımda Wattpad denen uygulamadan haberim yoktu.Sadece kapağı çok tatlı gelmişti ve çerezlik olarak okuyabileceğimi düşünmüştüm.

Okurken her sayfada bana kahkaha attıran bu kitabı gerçekten beğendim ve çoğu arkadaşıma da okuttum.Onlar da beğendiler.

Kitap için fazla bir beklentiye girilmesini tavsiye etmem.Konumuz klasik ve tek amacı insana stres attırmak.Başarıyor mu?Evet.

Kitabımız geniş bir kesim tarafından fazlaca beğenilince filme çevrilmesi kararı alındı.Yapımcılığını da Fabrika Yapım üstlendi.

Gelin birazda oyuncularımızı tanıyalım.


Hasan Denizyaran (Ali)


Yakışıklı oyuncumuzun en son yer aldığı yapım Fox Tv'de Hayat Sevince Güzel adlı yaz dizisiydi.Daha önce Sungurlar adlı bir dizide yer aldı.Aslen İzmirli ve 1993 doğumlu.


Gözde Mutluer (Yaprak)


Gözde Mutluer'i Dağ filmini izleyenler hatırlayabilir.Başrolümüzün sevgilisiydi.Onun dışında birçok yapımda yer aldı.Asla Vazgeçmem,Not Defteri,Lale Devri oynadığı dizilerden sadece birkaçı.


Sina Özer (Gökhan)


Vine fenomeni Sina Özer birkaç reklamda rol aldıktan sonra Trt 1'de yayınlanan Gurbette Aşk dizisinde Mehmet rolünü canlandırdı.


Cihan Şimşek (Sinan)


Cihan Şimşek'te Gözde Mutluer gibi bilinen birçok yapımda yer almayı başardı.Medcezir'i izleyenler bilir.Orada Ali karakterini canlandırmıştı.Öncesinde ise Beni Böyle Sev,Bir Yastıkta Hayat ve Bez Bebek gibi yapımlarda rol oynadı.Ona asıl başarıyı getiren ise Disney Channel orjinal yapımı Zil Çalınca oldu.


Cemrehan Karakaş (Oğuz)


Oyuncumuz Umutsuz Ev Kadınları ve Sen Benimsin gibi dizilerde yardımcı rollerde yer aldı.


Diğer oyuncularımız ise,


Berke Bük (Tuna)



Burak Yörük (Barış)




ve Buse Narcı (Bade)...


Filmin fragmanı dün yayınlandı.İzlediğim kadarıyla fena değil.Normalde gitmezdim ama sırf Hasan Denizyaran için gideceğim çünkü kendisine Hayat Sevince Güzel'den beri hayranım.

Yok ya şimdi yalan olmasın,o olmasa da büyük ihtimalle giderdim :) Ama olasılığı yükselten gene Hasan Denizyaran oldu.

Filmin fragmanına aşağıdan ulaşabilirsiniz;





Siz film hakkında ne düşünüyorsunuz?

4 yorum:

  1. İlginç bir şeye benziyor. Ben Wattpad hiç kullanmadım ama güzel işler çıkıyora benziyor. Bir göz atacağım. Bazen stres attırması da güzel oluyor:) Bu arada sizi mimledim. Bakarsanız sevinirim:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Belki başta güzel ve ilgi çekici şeyler vardı Wattpad'te ama şimdilerde özenti yeniyetme ergenlerin hikayeleriyle doldu taştı.
      Bu kitap gerçekten stres attırıyor o yüzden rahatlıkla önerebilirim.
      Hemen bakıyorum :)

      Sil
  2. kitabını okudum dil olarak çok başarılı olamasa da insana kahkahalar attırıyordu. :)))) film de duyduğum kadarıyla çok eğlenceliymiş:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yok ya ben filmini çok beğenmedim aslında.Sanırım kitabını okuduğum için oldu bilmiyorum :)

      Sil