29 Nisan 2017 Cumartesi

Evlilik Programları Yasaklandı!



Ne hoş bir haberdir bu Yarabbi!

Bugün saat yedi sularında 2 yeni Kanun Hükmünde Kararname yayınlandı ve evlilik programlarının yasaklandığı açıklandı.

Nefret ediyordum bunlardan.Belki başta amaçları gerçekten birilerini evlendirmekti ama sonradan iş öyle bir çığırından çıktı ki.Olayları kurgulayıp aptal gibi izletir oldular bizlere.

Analarımız saf olduğu için gerçek sanıp izliyordu.Suçlamıyorum.Kurgu öyle mükemmeldi ki bazen ben bile inanıyordum.

En son Esra Erol'un aylık bir milyon lira kazandığını duymuştum.İşi gücü adamları birbirine yakıştırıp üstüne yorum yaptıktan sonra oturduğu yerden kahve içmekti.Ve aldığı ücret bir milyon lira.

esra erol pinterest ile ilgili görsel sonucu

Hatırlıyoruz değil mi şehit askerimizin cebinden çıkan notu.Unutanlar için hatırlatalım;

''Olur da o çok sevdiğiniz dizilerden ve dünya gündeminden bıkar da aklınıza gelirsek eğer;bilin ki bizler sizlerle çoktan sessizce vedalaştık.Çünkü sizler dizileri ve Survivor'ı izlerken bizler sessizce şehit oluyorduk.''

Lafımı yanlış yerlere çekmeyin rica ederim.Yeri gelecek dizimizi de izleyeceğiz,filmimizi de.Ama öyle bir dalıyoruz ki bazen;bizim geleceğimiz için kendi geleceklerinden vazgeçen şehitlerimize basit bir duayı çok görüyoruz.

Önceden bir dakika ayrılırdı en azından şehit var diye.Şimdi ona bile tenezzül etmez oldu kanallar.

Bu kadar parayı hangisi hak eder,bir vicdan muhasebesi yapalım lütfen.Bir yanda oturduğu yerden millete yorumlar yapıp reyting kasan sunucu,diğer yanda hayatını,eşini ve çocuklarını vatanı için gözden çıkarmış kınalı bir Mehmetçik.Cevap çok da zor olmasa gerek.

Gay adamlar arıyor programı.''Biz o türden bir program değiliz.'' diye azarlıyor sayın sunucu.Kimin ne amaçla arayıp katılmak istediği en az beş kontrol noktasından geçiyordur.Kimi kandırıyorsunuz?

Sonuç olarak,şu ara hayatımda aldığım en güzel haberlerden biri.Şimdi sıra sunucuların ağıtlarını ve eleştirilerini dinleme zamanı.

14 yorum:

  1. Kurgu olduğu o kadar çok belli ki. Ama maalesef bir çoğumuz bile bile izliyoruz. Sunucuların hepsi bu işi onurlu ve kurgusuz bir şekilde yaptıkları için birbirlerini suçlayacaklar büyük ihtimal. Kaldırılsa bile kılıfına uydurup veya başka programlar yaparak kazandıkları paralardan eksik kalmayacaklarını düşünüyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen öyle olacak cancağazım.Olan gene bizlere oluyor.Onlar bir şekilde başka bir formattan program yapıp götürür işi.
      Geçen denk geldim tesadüfen birinin instagramına.Hani şu çok lafı edilen Hanife var ya.400 bin takipçisi vardı.Resimlerin çoğunda süslü püslü makyajlı,bir tane de hadis sıkıştırmış araya dalga geçer gibi.

      Sil
    2. Zaten çoğu normalde rezil bir hayat yaşayan kişiler. Ama televizyonda bizlere düzgün insanlarmış gibi gösteriliyor. İşte bu insanları belli bir popülariteye ulaştıran yine bizlerin. Allah sonumuzu hayır eylesin.

      Sil
    3. Evet,bu dünyanın üstü mücevher altı pislik.Millet de ne yapsın,vakit geçsin diye açıyor sonra bi' bakmışsın bağımlısı olmuş çıkmış.
      Amin amin.

      Sil
  2. Ben bu notu duymamistim cok dokunakli geldi banada 😞 ya gündz hic birsey koymuyolar ve biz insanlari izlemeye zorluyorlar resmen.Bıktm şu gündz kuşaklarından.gündüz tv seyredenleri örümcek kafalaştırmaya yapılan eylemler bunlar bence.Offf cok sinirlendim bakkk haha .😁 İi olmus.Bi milyonu batasıca 😁

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Maalesef.Allah rahmet eylesin tekrardan 😢
      Aynen öyle.Resmen bizim kafaları boşaltmaya çalışıyorlar bir şekilde.Önceden ne güzel yarışma programları olurdu,şimdi saçma sapan şeyler geldi yerine.Yarışma demeye bin şahit ister.
      Batsın batsın amin :)

      Sil
  3. Yıllardır bloğumda bu programların rezilliğini yazdım. Sonra çeşitli nedenlerden tepem atıp ne yazıyorum ki, diyerek bloğumu sildiğimden o yazılarım maalesef şu an durmuyor. Bunların hepsi ayrıca danışıklı döğüşmüş de. Parayla adam/kadın tutuyor orada mahsus kavga ettiriyor yani senaryo yazıyorlarmış. Sırf ilgi çeksin, izlensin diye. Benim evde akşam 19.00'kadar tv açılmaz, çünkü izlenecek program yok. (halk tv ve tele 1 hariç) bu programlar izdivaç değil rezillik programı, hatta çok affedersin resmen 'pezevenklik' yapılıyor. Böyle evlilik olmaz, aşk yok, romantizm yok, tanışma yok, flört etme yok, "paran var mı? evin var mı? çocuğun var mı? elektrik aldım gel evlenelim almadım evlenmeyelim" böyle rezalet olur mu? Rahmetli annem, babam 1 yıl mektuplaşmışlar nişanlanmışlar, ondan sonra evlenmişler. Kim böyle "paran var mı evin var mı hah evleneyim" diyerek evlenirse ya geri zekalıdır, ya çok ahlaksızdır. Ya da ikisi birdendir...

    ay çenem düştü...yalnız sadece uydu yayınlarından arkadaş bulma yasaklanmış, izdivaç programları yasaklanmamış diye bir şey okudum :(((yani belki yine kandırıyorlar milleti...:( o programlardan çok kazanıyorlar kaldıracaklarını sanmıyorum her şeyleri, dinleri, imanları para çünkü...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne güzel konuştunuz.Ağzım açık seyrediyorum bazen olanları.Yapılan şeyler Türklüğümüze,geleneğimize,göreneğimize o kadar aykırı ki...
      Ben de tv izlemem.Akşam haberleri izlerim,gündüz spor müsabakası varsa onu.Arada da Pelin Çift'i.
      Ben de garipsemedim değil aslında.Kazanılan paranın haddi hesabı yok çünkü.Bir şekilde kotarılıyordur.

      Sil
  4. evet iyi olmuş yaaa. o şehit asker notunu da bilmiyordum. baksana, son yazılarıma yorum yapan, tuğçe yüksel, yürüyen balık adlı iki arkadaşımızı da okusana. seversin seeen :) tuğçe son yazımda, yürüyen balık da film seçkisi 15 yazımda yorum yapmıştıydııı :) bir de baksana, face hesabın varsa söle, orda da blog gruplarımız var, orda da yazılarının linkini koyarsın daha çok arkadaşımız görür. ay the ipeke de gittin o da çok şekerdir işteee. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Oooo!Geldim geldim,bakıyorum hemen :)
      Kişisel hesabımı bloga karıştırmayı pek sevmiyorum.Ama yeni bir tane açabilirim.Açınca haber veririm ben sana ^^

      Sil
  5. O Esra Erol var ya zaten... Program kapanacak diye ağlıyordu. O kadar para alıyorsun, ağlarsın tabi. Hepsi rezildi zaten. İyi oldu

    YanıtlaSil
  6. İyi oldu bu iş. Çok kızıyordum çünkü. Bu kadar saçma olan bir şey olamaz.

    YanıtlaSil
  7. Aynen öyle Halil Gönül.Çoğumuz hemfikirdik bu konuda ve Allah'a şükür kaldırıldı.

    YanıtlaSil