19 Nisan 2017 Çarşamba

Hollywood'da Bir Koreli:Lee Byung Hun

lee byung hun pinterest ile ilgili görsel sonucu

Lee Byung Hun Kore'yi aşmış ve Hollywood tepelerine tırmanmış,aksiyon filmlerinin vazgeçilmez ismi.

Ben Lee Byung Hun ile ilk,Kore filmi olan Acı Tatlı Hayat filmiyle tanıştım.Film berbattı bana göre ama arkadaşım gariptir ki çok beğenmişti.

Filmden sonra adamı araştırdım ve Lee Min Jung ile evli olduğunu öğrendim.Lee Min Jung'a bak sen?Aferin lan!

lee min jung PİNTEREST ile ilgili görsel sonucu

Bu adamı tanıyan bir tek ben olmayım,diğer Kore severlerde bu bebişten haberdar olsun diye böyle bir yazı yazayım dedim.

47 yaşında da nasıl bebiş olunuyorsa artık?

Aslında Acı Tatlı Hayat'ı ben baya önce izlemiştim.Unuttum gittim tabii.Geçen Show Tv'de Red 2 diye bir film çıktı.Baktım,çekik gözlü bir man var.Sırf Koreli mi Çinli mi diye çözmek için izlemeye başladım.Bir süre sonra film de hoşuma gitti.Adam çok tanıdık geliyor ama kim olduğu aklıma gelmedi bir türlü.Ve sonunda ortaya böyle bir yazı çıkmış oldu.

Red 2 baya kaliteli isimlerle dolu.Bruce Willis falan var.Film ise ortalama.Klasik Amerikan aksiyon filmi.Dublajsız sahnelerini izledim Y'tube'dan,adamın İngilizcesi mü-kem-mel.

Lee Byung Hun'un zamanında çok büyük bir skandalı oldu.Hemen sizlerle paylaşayım (bu dedikodu değil bilgi paylaşımıdır kardeşlerim).

Lee Byung Hun 2014 yılında iki kız tarafından şantaja uğradı. ''Cinsel istismarda bulundu.'' diyerek.

Tabii aktör bunu reddetti.Sonra kimler oldukları yavaş yavaş ortaya çıktı.İlk ortaya çıkan isim GLAM isimli kız grubundan Dahee oldu.

Kızımız Monstar dizisinde oynamıştı.

dahee monstar ile ilgili görsel sonucu

İkinci isim ise ünlü manken olan Lee Ji Yeon olarak ifşa edildi.

lee ji yeon ile ilgili görsel sonucu

İddia edilen bu kızların aktöre para karşılığında attığı mesajlara karşılık şantaj yaptıkları.Mesajlar ise cinsel içerikliymiş.

Tabii kızların söylediği farklı,adamın söylediği farklı.Kim doğru bilemiyoruz.Yalnız Lee Byung Hun o ara Lee Min Jung ile bir yıllık evli.

Lee Byung Hun basın karşısına çıkıp reddediyor,eşinden özür diliyor falan filan.

Dahee gruptan atıldı haliyle ve grup dağıldı.İki bayan için de hapis istemi verildi birer yıllık.

Benim kişisel fikrime gelirsek;

Bu olaylar sürekli olan bir şey o yüzden çok garipsemiyorum.Sadece bazıları ortaya çıkıyor bir şekilde o kadar.Belki doğrudur belki değildir ama Lee Min Jung üzerinde bir güvensizlik oluşturduğu kesin.

Oluştursun bir zahmet.Ben inanmazdım kardeş,kocam ne derse desin.Hem bu erkeklere güven olmaz.

Doğru ise ünlü aktörün aradan sıyrılması çok zor değil.Bir yanda o kadar göz önünde olmayan iki kız var,diğer yanda Hollywood filmlerinin vazgeçilmez Asyalısı çok ünlü bir oyuncu.

Neyse,skandalımız buraya kadardı.Biraz da Byung Hun filmlerinden söz edelim.

Lee Byung Hun'un farklı ünlü isimlerle birçok filmi var.G.I:Joe:Kobra'nın Yükselişi,Red 2,Terminator 5:Genesis bu filmlerden sadece birkaçı.

terminator 5 lee byung hun ile ilgili görsel sonucu

Sadece Amerikan değil,oynadığı Kore filmleri de ilgi görüyor.En son Kim Woo Bin gibi ünlü isimlerle başrolde olduğu Master filminin 31 ülkeye satıldığı açıklanmıştı.

2017 Şubat Ayı Marka İtibar Sıralamasında Lee Byung Hun çok aktif olmadığı için 9.sırada yer aldı (1.sırada Gong Yoo var).

Şubat ayında Lee Byung Hun ile Park Bo Gum'un bir filmde oynayabilecekleri ve aktörlerin senaryoyu değerlendirdikleri söylendi.Filmin ismi ise Ansi Şehri.

Lee Byung Hun Mart ayında Angelina Jolie'nin şirketi UTA ile anlaşma imzaladı.

Lee Byung Hun'un kız kardeşi Lee Eun Hee de aktörümüz kadar ünlü.1996'da Miss Korea birincisi olmuş kendisi.

Benden bu kadar sevgili okurlarım.Bir dahaki yazımda görüşmek üzere!

4 yorum:

  1. Lee Min Jung'u ne kadar içten taktir etmişsin 😄 Valla bence de aferin 😀 Skandala gelecek olursam, ateş olmayan yerden duman çıkmaz diye düşünüyo insan. En çok Min Jung'a üzüldüm. Sevgiler 🤗

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler.Öküzümdür biraz :)
      Bu ünlüler dünyası pislik bir yer.Kimin eli kimin cebinde belli değil.
      Lee Min Jung güzel kadın vesselam,Allah sonunu hayır eylesin (aslında eylemesin,güzel yeterince.üstüne hayatı da güzel olmasın ^^)
      Kucaklıyorum kocaman.Sevgiler💕

      Sil
    2. Yaaa büyük güldüm gerçekten parantez beni benden aldı :)))

      Sil