23 Temmuz 2016 Cumartesi

N'olur AyrılaIım:Yok Böyle Bir Dizi!


Yok böyle bir dizi dediğime bakmayın.Bunun çevirisi:'Yok böyle bir oğlan! '.Kiraz Mevsimi'nde yardımcı oyuncu olarak oynamıştı adamımız. Potansiyeli tam on ikiden yakalamışlar.


Dizimizin kısaca konusu:Ulaş'ın kötü bir ünü vardır:Ayrıldığı her kız,sonrasında kısmetine kavuşmaktadır.Turgay Atalay, bir reklam şirketinin yapımcısıdır.Bu olay Turgay'ın dikkatini fazlasıyla çeker.Ajansındaki oyunculardan birini Ulaş'a yaklaştırmak isteyerek bir program yapmayı amaçlamaktadır. 


Dizinin konusu bir filmden alıntı.Fragmanlarını çok saçma bulduğumu itiraf etmeliyim.Fragmanından yola çıkarak hayal ettiğim konusu da bir o kadar antipatikti.Dün dizinin ikinci bölümünü tesadüfi bir şekilde izlemem ile bu durum tamamen değişti.Beni izlemeye teşvik eden baş aktördü zaten, bu vesileyle diziden de hoşlanmış oldum. 




Yaz dizisi olduğu için kısa sürecek maalesef, diyeceğimi sanıyorsanız yanılıyorsunuz.Yüzde bir milyon ihtimalle dizinin suyu çıkartacaklar.Ama o zamana kadar takipteyim.Eğer izlemiyorsanız vakit kaybetmeden başlayın derim :)



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder